Våra tjänster

Mötesbokning

Vi skapar en personlig kontakt med er säljare/konsulent för att maximera resultatet av bokade besök. Vi har lång erfarenhet av besöksbokning och våra system är flexibla och anpassningsbara efter era önskemål och behov. Läs mer om tidsbokning för läkemedelskonsultener ->

Intervjuer/insamling av information

För många av våra kunder gör vi intervjuer och samlar in information för olika ändamål. Resultatet kan levereras helt efter era önskemål.

Eftermarknadsbearbetning

En missnöjd kund berättar för 10 av sina vänner och en nöjd kund för en. Hur hanterar ni era kunder och vad tycker dom egentligen om er service? Vi kontaktar era kunder och tar reda på hur ni ligger till.

Marknadsundersökningar

Vi utför olika typer av marknadsundersökningar mot både företag och privatpersoner. Vi kontaktar er önskade målgrupp för att fördjupa dess kunskap om era produkter eller branschen i sin helhet.

Vi anpassar oss efter våra kunders behov vilket innebär att vi även erbjuder andra telemarketinglösningar som till exempel att ringa på inbjudningar till mässor, föreläsningar med mera.

 

Vi säljer inga färdigpaketerade lösningar, alla våra tjänster anpassas efter ditt behov. På så sätt får du maximal nytta av våra tjänster. Kontakta oss för att diskutera era behov.