Om oss

Call X erbjuder professionell utgående telefoni till företag. Allt från besöksbokningar, intervjuer, marknadsundersökningar, eftermarknadsbearbetning till säljstöd utförd av erfaren kvalificerad personal.

”Vår personal har lång erfarenhet från telemarketing och alltid ett nära samarbete med våra uppdragsgivare, på så sätt kan vi leverera ett bättre resultat”

Med vår kompetens, erfarenhet och system kan vi bidra till ökad försäljning och kännedom om era kunder eller er bransch. Vår vision är att vara det främsta valet inom kvalificerade besöksbokningar och kundundersökningar på marknaden. Med vår professionella personal och låga personalomsättning kan vi säkerställa att vi levererar en högkvalitativ service.

Specialist på sjukvård samt läkemedelsindustrin

Vi har specialiserat oss inom sjukvården och läkemedelsindustrin och har erfarenhet av detta sedan än 10 år tillbaka. Med kunskap och kompetens ökar vi besöksfrekvensen hos era läkemedelskonsulenter.

Läs mer om tidsbokning för läkemedleskonsulenter ->

Våra lokaler

Våra lokaler är speciellt utformade för call center verksamhet, ljudnivån och störande ljud har reducerats nästan helt. Vi använder oss av modern teknik samt höghastighetsinternet.

Vår personal – Utbildad och professionell

Vi har troligtvis branschens lägsta personalomsättning, dessutom är alla våra telefonister sjukvårdsutbildade
Kontakta oss

Historia i korthet

  • 1992 – Bolaget grundas
  • 2011 – Tomsund Invest köper Call X
  • 2012 – Vi flyttar in i nya lokaler och uppdaterar teknik och system